GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Kurtuluş İlkokulu

Mrt

Tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümü kutlamakta ve vatanımız için canlarını seve seve feda eden kahraman şehitlerimizi anmaktayız.   Çanakkale Zaferi dünyanın güçlü ordularının vatanımızı parçalamak için saldırdığında milletimizin ayağa kalkıp düşmana karşı omuz omuza topyekûn mücadele etmesinin tezahürüdür. 18 Mart Zaferi Çanakkale’nin geçilemeyeceğinin, Türk milletinin esir edilemeyeceğinin, Türk vatanının parçalanamayacağının tüm dünyaya haykırıldığı gündür. 18 Mart Çanakkale Zaferi bir milletin yeniden uyandığı, küllerinden yeniden doğduğu, birlik ve beraberlik ruhunu anıtlaştırdığı bir gündür.

Kutlamada 1/ A sınıfının videosuna ulaşmak için TIKLAYINIZ

Kutlamada 1/R sınıfının videosuna ulaşmak için TIKLAYINIZ

Mrt

Gaziantep AFAD görevlileri tarafından öğretmen ve öğrencilerimize deprem öncesi, deprem anı ve sonrasında yapılacaklarla ilgili eğitim verildi.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yılında Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u ve aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm personelimizin katılımıyla deprem tatbikatı yapılmıştır. Tatbikat öncesi deprem anında nasıl davranmaları gerektiği sınıf öğretmenlerimiz tarafından  tüm öğrencilerimize anlatılmıştır. Sirenlerin çalmasıyla birlikte öğrencilerimiz  ÇÖK-KAPAN-TUTUN hareketini uyguladıktan sonra öğretmenlerimizin yönlendirmesiyle okul dışına tahliyeleri sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmiştir.